Hej hej Koh Samet – nu drar vi vidare!

bung_samet1

Vår bungalov A16, på Koh Samet, Samet Villa Resort.

bung_samet2

Lelle i restaurangen med vår bungalov i bakgrunden.

bung_samet4

Herrarna Breitholtz tar sig en tupplur. Fast sover verkligen båda Breitholtz?

bung_samet3

Dags att ta vårt pick och pack och dra iväg mot nästa mål.

bung_samet5

Med speedboat tog vi oss från vackra Koh Samet back to the mainland.

bung_samet6

Sen förbokad bil direkt till flygplatsen. Herman sov mest hela tiden. Sen kröp han järnet inne på flygplatsen dit vi kom lite för tidigt. Fast jag gillar flygplatser och är gärna där lite för tidigt. Att flyga däremot… Lelle fick distrahera med en massa frågor om vilka skor jag skulle vilja köpa nästa gång jag shoppar.

bung_bang1

Efter en hel dags resande kom vi äntligen fram till Bang Tao Beach, Puhket. Helt slut alla 3. På flygplatsen i Puhket stod en taxi och väntade på oss. Vi hade förbeställt servicen ”Kids on Board” hemmifrån. ”Kids on Board” har bilbarnstol så Herman kunde somna tryggt i taxin på väg till hotellet.

bung_bang2

Bang Tao Beach Chalet – en underbar liten oas med romantiska små bungalovs och en lummig trädgård runt en liten pool. Personalen har ställt in en säng till Herman. Dessutom la de i två små kuddar med nallar på. Herman pekar på kudden och säger: Naaange. Så gulligt!

bung_bang3

Tyvärr var restaurangen stängd för renovering men istället fick vi inta frukosten bredvid poolen. Där har vi även tagit ett premiärdopp nyss. Mmmmmm…..underbart!

bung_bang4

Vi bor lite längre upp från stranden än vad vi gjorde på Koh Samet men det finns en väg alldeles bredvid som leder rakt ner mot havet. Livet på beachen är lugnare här än på Samet vilket jag gillar men vi saknar alla roliga restauranger. Här är mest de stora hotellens egna restauranger vilka känns lite mer opersonliga och dessutom är lite dyrare. Men hummer finns!

Annonser

One Response to Hej hej Koh Samet – nu drar vi vidare!

  1. Hans Gordon skriver:

    Hemma i Sverige är det fortsatt November med stort N: grått, grått, grått, regnigt, småkyligt, ibland småförkylt. Vi borde kanske känna avund, men just nu gläds vi mest åt er och, som det tycks, er underbara resa till paradislandet i Sydostasien. Mera bilder, mera berättelser!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: