Annorlunda bröllopsplaner

wedding

Tiden tickar på. Och som alla ni trogna läsare vet så förlovade vi oss den 14 november förra året. Men vad ni kanske inte vet är att jag är en traditionsbunden tjej och vill såklart gifta mig inom ett år. Såååå…alla bröllopsinbjudningar är nu skickade (faktiskt för länge sedan). För vigseln kommer vara på en strand långt långt där borta i värmen någonstans den 14 november 2009. Och vi ville ge våra gäster åtminstonde en liten chans att hinna spara och planera. Mumma!

wedding1

Och det roligaste är att när vi planerade att gifta oss på den där avlägsna stranden tänkte vi att ingen skulle kunna komma. Dyrt! Skulle våra gäster snäsa och vända oss ryggen. Men icke! Två vänner har redan köpt biljetter. Sex andra gäster har redan tackat ja. 30 gäster till har sagt troligen och endast 2 st har tackat nej just nu. Man blir så glad! Även om det inte skulle komma en enda gäst så är ändå attityden så otroligt trevlig: Jo, men vi ska i allafall tänka på det. Det värmer en om hjärtat att veta att vi har så många vänner som ändå funderar på att lägga ner massa stålar så att de kan fira denna dag med oss. Tack älskade vänner!

Mer om detta längre fram.

wedding2

Å, hur fan hade ni tänkt få råd med bröllop i paradiset, undrar Herman och tittar djupt i den tomma plånboken.

Annonser

5 Responses to Annorlunda bröllopsplaner

 1. Sandra skriver:

  Oj, Gud vad kul! Vilka vänner ni har! Grattis i förskott! :) Ni kommer att få ett helt underbart bröllop. Tänk, både bröllop och semester tillsammans med sina 30 närmaste vänner. Kan det bli bättre?!

  När jag gifte mig kom EN vän ner till Ghana :) Fast då skickade jag iofs inbjudan tre veckor innan det var dags för bröllopet :)

  Och sjysst att ni gifter er inom ett år. Jag brukar hävda att jag hatar traditioner, normer, regler och annat, men det där med att gifta sig inom ett år slåt jag också ett slag för. Så mycket roligare, för både brudpar och vänner som slipper vänta på partyt i evigheter :)

 2. Tove skriver:

  Jamen eller hur! Att gifta sig i Ghana måste varit helt fantastiskt! Kul att du fortfarande håller koll på oss via bloggen. Är så nyfiken på hyr lilltjejen mår. Kram!

 3. Anna skriver:

  Ni har ju valt ett så himla bra datum – vi har ju också anledning att fira den dagen, så varför inte göra det på en strand i Thailand?

  Dessutom skulle nog våra barn sluta prata med oss om vi inte kom…

  Anna

 4. Tove skriver:

  Men hurra, Anna! Så underbart roligt att ni oxå vill komma!!! Hälsa barnen att det finns en massa roliga uppblåsbara vattenleksaker där. :)

 5. Sandra skriver:

  Klart jag håller koll på er på bloggen – det är ju en sådan bra blogg! :) Lilltjejen aka Vildingen mår bra. Började gå för ett tag sedan och håller oss därmed väldigt sysselsatta. Svettigt värre :) Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: