Ojuste eller okysst?

Jag köpte ett par skor via en internetshop. Problemet var bara att de var för små. Och att de kom från USA. Så jag behövde betala dyyyyr tullavgift för att överhuvudtaget få in skorna i landet. För att skicka de i retur skulle det kosta ytterliagre 320 spänn. Löjligt tyckte jag och la ut de på Blocket för en stor slant i hopp om att någon skulle falla för dessa supercoola ashäftiga svarta kängor.

Så plötsligt ringde en kille och var intresserad. Hurra, tänkte jag och berättade att skorna fanns kvar. Vad bra sa han, jag skulle kunna tänka mig att lägga lite mera för att få de. Aha, tänkte jag, här är en som verkligen vet vad skorna är värda. Jag är skofetishist, säger han. Jaha, vad trevligt säger jag helt naivt, det är jag med! Är du, frågar han lite andaktigt. Jaaaa, säger jag, fortfarande totaltdumihuvudetochkopplarintealls, det är ju superkul med skor! Vad vill du lägga? Jag kan betala 3000 kr för skorna, säger han efter ett tag. Oj då! säger jag, superglad och inser genast att för den summan kan jag köpa minst 2 par nya skor. Men du…säger han, kan  inte du säga mig var jag får kyssa skorna någonstans? Fortfarandetotalnaivochdumihuvudetsägerjagdå: Jamen för 3000 spänn är ju skorna dina och du kan göra vad du vill med de. Jo, men…säger…nej, flåsar han, kan inte du berätta för mig var jag får kyssa skorna nu? Och då: JAHA – han är skoFETISHIST!

Så totalt stressad blev jag så jag sa bara: du, om du vill ha skorna senare kan du ringa igen.

Han har inte ringt tillbaka. Så skorna står kvar, okyssta, i arbetsrummet hemma.

Okysst

These boots are made for walking…eller?

Någon som vill köpa: Supercoola Jeffrey Campbell ”Potion Ankle Boots” storlek 39/40.
Annonsen finns här.

Annonser

5 Responses to Ojuste eller okysst?

 1. Sandra skriver:

  Hahaha, sjysst med någon som är lika ”snabbtänkt” som en själv :)

  Ha det super i Thailand och stort grattis i förskott! Ska tänka på er den 14:e. Hoppas att det blir en perfekt dag! Kram!

 2. Frida skriver:

  Det är inte SANT – trodde sånt bara hände i Sex and the City!

 3. Sara skriver:

  Var tvungen att googla på detta för att kolla om någon varit med om samma sak som jag var precis. Vilka psychon det finns!! Fattade ganska snabbt att han egentligen inte var intresserad av skorna när han inte ville ge ut sitt namn och sin adress. Han ”förstod inte varför det var så viktigt”…
  Hoppades han att han ska komma undan med ett phonefucksamtal för 99 öre min istället för 19,90 kr?

  Hoppas du fått sålt skorna nu i a f :)

  • Tove skriver:

   Ja, det är helt absurt! Själv är jag rätt så godtrogen och förväntar mig inte en flåsande phonefucker i örat när jag svarar i mobilen. :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: