The end of vecka 18

Trots en jobbig förkylning är nog vecka 17 och 18 de bästa gravidveckorna hittills. Har knappt mått illa och energin har kommit tillbaka någorlunda. Jag har dock redan börjat få små känningar av karpaltunnelsyndromet som slog till vid förra graviditetens slutmånader. Men än så länge gör det inte ont, det är bara somnade händer mitt i nätterna.

Häromdagen fick vi se bebisen på stora ultraljudet. Vi fick en gedigen genomgång av hel lilla kroppen. Där är hjärtats 4 kammare och där är lårben och här kan ni se bla bla bla… Jag såg typ 1/5-del av allt hon berättade, resten var ett svart/vitt sammelsurium. Den blev i allafall så pass friskförklarad som de kan friskförklara bara på ett ultraljud. Lättade gick vi därifrån och kände båda två att vi nog varit mer rädda för felaktigheter än vi trott.

Annonser

2 Responses to The end of vecka 18

  1. Sandra skriver:

    Kul! Lustigt det där med ultraljud, man lyckas liksom inte ta in all info som ges. Man har nog fullt upp med att vara förbluffad över att det verkligen är ett litet liv där på skärmen. Spännande… Då är ni ju nästan halvvägs nu…

    Vad gäller händerna så är det väl på natten de SKA sova, eller? :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: