Och det som faktiskt blev kvarglömt…

Appropå den där oj-vad-kan-vi-ha-glömt-hemma-ångesten innan flyget… Vissa saker blir ju faktiskt glömda. Dock inte hemma och faktiskt inte något av barnen. Hurra för det i allafall. Men så satt vi där i Istanbul och tog en välförtjänt fika mellan flygningarna. Oj, Bob ska ha mat oxå, tänkte jag och skulle just plocka upp en puré ur påsen. Som vart kvar på planet.

Efter mycket spring hit och dit och efter en massa förvirrat prat med olika info-diskar fick vi till slut bara ett skak på huvudet. Påsen var borta i intet. Ungefär åtta Bob-puréer försvann. Det var väl inte hela världen. Men med i påsen låg även Bobs tröja och Hermans tröja och det var de fina fina Kalikåtröjona från Farmor. Det känns lite i hjärtat. Men det var bara att skaka på huvudet tillbaka och försöka att inte glömma nåt vid nästa flygning.

Och nu har vi landat. Och nu har vi installerat oss. Och nu har vi världens utsikt över Bangkok från 27:e våningen. Och vi har sovit och ätit gott och sovit igen och svettats och dessutom hunnit med ett dopp i poolen. Usch, vad vi har det stressigt! Not.

Bob och Tove på istanbuls flygplats.

Och ett litet P.S. för er som undrar: Bangkoks centrala delar är fortfarande torra. Vi har hittat drickvatten i massor. Och där vi bor pågår livet ungefär precis som vanligt. Det ligger dock sandsäckar framför hotell och butiker i väntan på vattnet som förhoppningsvis inte dyker upp.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: