Shoppinghysteri

Idag har Herman lekt racerbil i Central World. Japp, det blev shoppinggalleria idag igen. Men de är ju så bra. Lekhörna för 4-åring, glass för Tove, IT och mobilteknik för Lelle och stora öppna ytor att krypa runt på för Bob. Och svalt och skyddat mot stark sol. Fast först hann vi med en promenad längs Sukhumvit soi 8. Lägenhetskomplex och hotell och just när vi trodde vi skulle komma ner till floden tog det stopp i form av privat mark. Det var bara att vända upp och gå mot Sukhumvit igen.

Shoppinghysterin slår till och efter detta kunde Herman enbart springa. I slutet av dagen var han högröd i hela ansiktet förutom runt ögonen där det var kritvitt av någon skum anledning. Vi var tvugna att stoppa honom i en av fontänerna på vägen hem. Nu har han bromsat in och parkerat i en stol framför TV:n. Kanske somnar han in liiiite tidigare idag. Fast troligen inte. 

P.S. Vi shoppar nästan ingenting. Vi bara kollar runt. På allt som man skulle vilja handla men inte har råd med samt alla roliga människor. Mest blir det olika drickor, fika, lunch och middagar som inhandlas. Och lite mango. Och en del DVD-filmer brukar förstås också slinka med i väskan innan vi kommer hem. Men nästan ingenting annat. Sant faktiskt. Trots att jag är med.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: