14 november

Vissa dagar tuggar på i samma gamla hjulspår. Man lämnar på dagis och förhoppningsvis kommer man ihåg att även hämta på dagis och så äter man korv med ketchup och godis, streamar nån skit på datorn och somnar alldeles försent.

Och så finns det andra dagar. Som skärskiljer sig och som man minns lite Extra. Som den 14 november 2008 till exempel. Lelle friade och vi åt räkor och potatis på en strand i Thailand.
För att inte tala om den 14 november 2009. Då vi gifte oss på samma ö och fick fira med massvis av vänner och lokal-tv-teamet.

Den 14 november 2012 kommer kanske inte gå till historien som den mest romantiska bröllopsdagen men den var minnesvärd ändå.

Den började med att Herman vaknade 04.48 och vägrade somna om. Får jag gå upp snart? Nej! Ska vi inte gå upp snart? Håll tyst, mamma vill sova!

Efter det vart det mest sjukhushäng och blodprover och röntgen och annat tjafs på grund av Lelles 3-dagarsmigrän som vägrade ge med sig.

Vid middagen valde Bob att bränna fingret på spisplattan för att två timmar senare testa om glödlampan var lika het. Det var den.

Alldeles för lite barajagochlelle och alldeles för mycket läkareivitarockarochbarnsomhopparisoffanfastdeintefår. Jag har ingen aning om vad 3:e årets bröllopsdag har för fjantigt namn, om det är bomull, trä eller kristall, men jag kommer att kalla den för Röntgen.

20121114-211900.jpg
Sjukhusskoöverdrag som man alltid glömmer ta av sig…

Annonser

One Response to 14 november

  1. Ulrica skriver:

    Vissa dagar. Hoppas lelle mår bättre! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: